Smaakmissie Vlees, vis, peulvruchten, ei en noten

Les 4. Een kijkje in de keten.

Gastles of excursie (1/1)

Op excursie!

Tel hoeveel productiestappen er nodig zijn voordat het product in de winkel verkocht kan worden.

De keten (1/3)

Hoe was de excursie of gastles?

Wat hebben jullie ontdekt?

De keten (2/3)

Bekijk nog een paar filmpjes

De filmpje staan ook in de eiwitfeitjes bij 'productie'.

De keten (3/3)

Nummer de plaatjes in de goede volgorde

Buffetbordjes (1/1)

Vul de buffetbordjes verder in

Gebruik de etiketten van werkblad 7a-7h.

Controlemoment (1/6)






Tijd voor weer een controlemoment!

Mitchel heeft weer een paar vragen
voor jullie.

Controlemoment (2/6)

Hebben alle teams de herkomst van hun 2 producten in kunnen vullen?

Controlemoment (3/6)

Weten jullie wat de keurmerken betekenen?

Kies het juiste keurmerk bij de omschreven betekenis.

Controlemoment (4/6)

Welke keurmerk hoort bij deze beschrijving?

Als je dit keurmerk ziet, weet je zeker dat het een biologisch product is.

Controlemoment (5/6)

Welk keurmerk hoort bij deze beschrijving?

Deze vis is duurzaam gevangen. Het leven in zee wordt beschermd.

Controlemoment (6/6)

Welk keurmerk hoort bij deze beschrijving?

Dit keurmerk staat op vlees van dieren die geslacht zijn volgens de Islamitische wetten.

Einde (1/1)

Top gewerkt weer! Tot snel!